Merve Oflaz Gizem Hatipoğlu Nilay Cafer Aslıhan Güner BAŞLIK

22 Şubat 2015 Pazar

FairyGirl

Merhabalar ,

Blog Vaselila ailesi olarak önerilen markalar kategorimizde hepimizin seveceği ve ilk gördüğümüzde ne kadar da güzel düşülmüş diyeceği bir marka ve hikayesi var.

Markamız Fairy Girl..!

Kurucusu Feride Hanım ile ilk tanışmamızda sadece bir oyuncak bebek ürün içeriği olan marka ile içilecek kahve olarak bakmıştık olaya. Ancak tanıştığımızda; karşımızda ki genç girişimci Feride Hanımın hikayesi ve bakış açısı bizler çok etkiledi. Özellikle hepimizin hayatının odağı olan çokcuklarımız için özel ürettiği oyuncak bebekleri sağlık açısından her türlü kontrollerini tamamlamış ve çocukların sağlığını kötü etkileyecek herseyden arındırılmış sağlıklı bebekler olduğunu söyledi.  Oyuncaklar daa çocuk sağlığı tek başına yeterli olmuyor tabi diyerek devam etti; çocuğumuz o oyuncak ile tüm vaktini ve enerjisini tüketirken öğrendikleride çok önemli.

Hazırladığı Fairy Girl dünyası, aslında bir kız çocuğu için en yakın oyun akadaşı. Kız çocuğu sahip olduğu bebek ile aynı kıyafetleri giyebiliyorken, bebeği ile kutusunda gelen hikaye kitabından bebeğinin nereli olduğunu, ne iş yaptığını, ailesini,  yasadığı ülkeyi gibi birçok bilgiyi okuyabiliyor yada ailesi ona hikayesini okuyor. Böylece aslında Fairy Girl bebeği alan bir kız çocuğu onunla arasında bir bağ kurarken ayı zamanda onun hikayesi ile bambaşka coğrafyaları, meslekleri ve birçok konuyu öğreniyor beraberinde. Yine Fairy Girl kutusundan çıkan CD ile o bebeğin hikayesine ait müzikleri dinleyerek onun yaptığı mesleğe yada hikayesinde ki temeya uygun hayaller kurabiliyor müzik eşliğinde. Feride hanım Fairy Girl ile ailelere kız çocukları için uzun soluklu eğitici ve öğretici içeriği olan hayal dünyasının ve yaratıcılığının gelişmesine fırsat sunan özel bir armağan almasını sağlıyor. Biz kendi cümlelerimiz ile Feride Hanımın sahibi olduğu Fairy Girl Markasını anlatmaya çalışsakta birde hikyalerini kendi dillerinden okuyun istedik ve sizler için sorduk?


-           Fair Girl Kimdir?

Ben Fairy Girl ! 
Fairy Girl dünyasını sizlere anlatmak için buradayım  .Kız çocuklarının tıpkı arkadaşı gibi benimseyebileceği ve yalnızlık hissetmeyeceği , aynı zamanda dünya hakkında çeşitli bilgiler edinip , meslekleri tanıyıp öğrenebileceği ,içinde çok keyifli vakit geçirebileceği bir dünya. Konseptimiz farklı ülkelerde doğmuş , farklı meslek gruplarından oyuncak bebek çeşitlerimiz, bebeklerimizin hikaye zincirleri , kendilerine ait kişilikleri , arkadaşlıkları ve tasarım kıyafetleri ile bu kıyafetlerin aynılarının kız çocukları için olanları . Böylece kızınız İngilizce /Türkçe hazırlanmış hikayelerimiz doğrultusunda ülkeleri tanıyacak , hayal ettiği mesleği yakından inceleme ve görme fırsatı bulup ilgi alanlarını belirleyebilecek , kıyafetlerimiz sayesinde daha çok eğlenerek bebeği ile aynı kıyafeti giyebilmenin tadına varacaktır.Simdilik 2 kizla sizlerleyiz . Layla Ivonava ve Yasmin Kalili . Layla , Rusya'dan sarisin kizimiz , kendisi dansci ve baleyi cok seviyor , en buyuk hayali bir gun Kugu Golu Balesi gosterisinde yer almak ve dunya turnesine cikmak . Yasmin ise Hawaili , yuzmeyi cok seviyor ve surf yapiyor . Ayrica kizlarin facebook profilleri de var  : ) Fairy Girl u instagram uzerinden fairygirlturkiye ismiyle takip edebilir , fairygirlturkiye@gmail.com adresine mail atabilir ve Fairygirl Dunyasini daha yakindan taniyabilirsiniz .... 

Fairy Girl Ekibi

Çekimler:  Aslı TOPAL
Bebekler ve Kıyafetleri:  @fairygirl  
Mekan: www.fiyonkbakery.com
Çocuk Odası: www.kuklabebemobilya.co














































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder