Merve Oflaz Gizem Hatipoğlu Nilay Cafer Aslıhan Güner BAŞLIK

11 Mart 2015 Çarşamba

Nilay Cafer Özel Kombinleri


Kocaman Merhaba Herkese;
Bu hafta sonu uzun zamandır planladığımız projemiz için çok çalıştık çok emek verdik:)
Bu konuda emeği ve yüreği ile bizle olan Sevgili Nilay Cafer’e sonsuz teşekkürlerimizi ilk olarak sunmak isteriz.
Nilay Hanımla bir araya geldiğimizde biz içimizden gelen heyecanla kendisine projemizi anlattık. Aslında biz Vaselila Kardeşler olarak yapmak istediğimiz farkındalıktan bahsettik. Türk Kadını için bir koleksiyon sunmak istiyoruz dedik.
Her işi yapan azimli biz kadınlar…
Yaşam mücadelesinde başarıya odaklanan cesur yürekler…
Sert geçen hayat kavgasında, paylaşılan gündelik duygular…
Gerçek hayat hikâyeleriylerimizle, enerjimizle bir olduğumuz bizler.

Türkiye’nin dört bir yanında başarılı, azimli kadınlar var. Yüzlerce kişinin çalıştığı bir fabrikanın başında, toz toprak içindeki bir şantiyede, bir kamyonun direksiyonunda, ya da bir benzin istasyonunda. Her gün gazetelerde, televizyon programlarında yada sosyal medyada onların hikâyelerini dinliyor, başarılarına alkışlıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki başarılı, sıra dışı halleri ile günün her saatinde, evde, işte, altın gününde yada sokakta rahatlıkla kullanabilecekleri ürünleri ve kombinleri tanıtmak istiyoruz. En çokta tesettür giyim üretimine geçmek ve bu kategoride yer alan ürünlerin aslında kadınlarımızın dıs görüntülerine yada secimlerine ön yargılı bakmadan aynı tüketim alışkanlıklarını farklı kombinlerle tercih edebileceklerini anlatmak istiyoruz. Biz kadınlarımıza istediklerinde kadın olarak, her noktada aynı dilde, bedende ve kıyafet secimlerinde bir olduklarını ifade etmek istiyoruz dedik. Nilay Hanıma çok farklı ve anlamlı geldi projemiz.
Bugun kombinlediğimiz ürünler aslında tesettür markası ürünleri olup sadece tesettürlü hanımlar için kullanılmayacağı aynı zamanda tesdettürlü olmayan kadınlarımzca da kullanılabileceğini gösteren ürünlere ait kombin sunumudur. Bu konuda harika kombin seçimleri ile bizimle olan Nilay Hanıma sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Hamile kadınlarımız, çalışan kadınlarımız, ev kadınlarımız için günün her saati giyip çıkabilecekleri uzunluk ölçüleri ile ideal olan parçalar dolaplarının vazgeçilmezidir. Aslında bu kombinlerde Nilay hanım ilham olabilecek parçaları bizler için birleştirdi.
Tesettür giyimde üretim yapan Mehtap Geyik Design ürünlerini Vaselila Markası ile satısa sunmaktan ve kadınlarımızı ortak noktada buluşturuyor olmanın haklı gururu yaşımaktayız.
Çünkü bizler girişimci kadınların basarılı hikayelerini temsil ediyoruz.
Anadolunun bir köyünde öğretmen olan sevgili okuyucumuz mesela; uzun gömleklerimizi sizler beline bir kemer ile elbise gibi kullanabilirken, hamile bir annemiz ise pantalonu üzerine kombinleyebilir yada opak çorabı ile giyebilir. Yani kadınlarımız istediğinde kendi zevkine göre kendine yakısanı bu parçalarla dilediği gibi kombinleyebilir. İddiamız ürünlerin kalitesi ve beden aralığında ki konforumuzdur.
Hep www.vaselila.com’da neden büyük beden yok neden 80cm üzerinde elbise yok diyen sevgili okurlarımız ve takipçilerimiz artık var:)
Herkesin sayfası olmak ve en önemlisi kadınların dünyasında aynı dilde bulusmaktı.
wwww.vaselila.com tesettür giyim kategorimizden ürünlerimize ait tüm detayları görebilir ve inceleyebilirsiniz.
Nilay hanımın kombileri için, Nilay’ın Kombinleri kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.
Kimsenin kimseyi dıs görünüşü ile yargılamadan insan olduğu için saygı gösterdiği daha nice ve güzel günlere. Kadın birliği ve dayanışması ile.
Vaselila Kardeşler



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder