Merve Oflaz Gizem Hatipoğlu Nilay Cafer Aslıhan Güner BAŞLIK

11 Şubat 2015 Çarşamba

Anne Kız Balıkçı Kasabasında ;

Annesi…
Yavrusu…
Deniz…
Tekne…
İskele…
Kırmızı igor yağmur botlarını gören Alya’nın yasadığı mutluluk :)
Tepkisi yine mi aynı giyinicez annecim:) çekim mi yapıcaz annecim soruları ile başlayan günümüz… Heyecanla çıkılan yolculuk. Çünkü çekim için taaaa Halkalı’dan Tuzla’ya… Ailece yapılan harika bir kahvaltı, insanların aaaa ne kadar da aynı giyinmişler tepkileri ve  meraklı bakışları altında çekilen kareler:)
Her şey fotoğraflarda göründüğü kadar güzel ve harika emin olun. Alya ya sevmediği yada istemediği bir şeyi zorla yaptırmıyoruz ki, fotoğraflarda bu anlar gayet anlaşılıyor…
Çekimler yapıyoruz… Annesi Yavrusu konseptimizi tanıtmak, anılarımıza birer kare daha eklemek ve ilham vermek. Değerli anne takipçilerim; annesi yavrusu hesabımıza 3 adet konsept fotoğraf gönderen tüm annelerimizi yayınlıyor ve yer veriyoruz. Biliyoruz ki her anne ve yavrusu çok özeldir. Böyle konsept fotoğraflar çekilmekte inanın tahmin edebileceğiniz kadar zor değildir. Yeter ki ay yapsam mı acaba sorularınıza cevabınız ayyy yapmalıyız olsun. Sizlerde yapın kombinelerinizi, çekilin fotoğraflarınızı gönderin bize. Yada istediğiniz her yere. Çok beğenerek takip ettiğiniz varsa anneler ve yavruları, sizde onlardan birisiniz belki de fotoğraflamadığınız için sadece beğenenler kısmındasınız.
Hatırlar mısınız bizim çocukluk zamanımızda vitrin önünde; pudingli, yuvarlak,  bisküvili pasta olan doğum günü fotoğrafın yok ise çocuk değildin sanki yada çocuk olmadın. Şimdi ise devir değişti, çocuklarımızın anneleri ile konsept halleri moda. Bu sese kulak vermeli aslında.
Birde duyar gibiyim; bazılarımız ama ben sevmem öyle aynı giyinmek. Sizde haklısınız tabi ki, instagramda severek takip edebileceğiz güzel anne @melekdzdr var ve aynı giyinmeden de harika kombinlere ve fotoğraflara imza atıyor.
Kısacası canım annelerim biz kadınlar istersek başkalarından aldığıız ilhamın üzerine koyarak daha iyisin yaparak çeker ve anılarımıza ekleriz. Haydi annelerim sizde çekin ve bize instagram @annesiyavrusu hesabımıza mesaj yada #annesiyavrusu hastage ile gönderin sizleri paylaşalım.
Anılarımız paylaşarak çoğaltalım, ne dersiniz?
Eğer, hayal ettiğiniz kıyafetler var ise size özel atölyemizde dikelim ve size gönderelim. Artık kişiye özel dikim ile de hizmet vermekteyiz. En önemlisi her bütçeye uygun hareket etmekteyiz. Çok kısa sürede “çocuk giyim” kategorimizi tasarım ürünlerimiz ile paylaşacağız.
Hepimize çocuklarımızla sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Sevgiler
Vaselila

Elbiseler:  www.vaselila.com / Annesi Yavrusu Kategorisi
Botlar: İgor (İgor ürünlerini @igorturkiye instagram hesabından takip edebilir yada www.markamixi.com adresinden sipariş edebilirsiniz)



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder