Merve Oflaz Gizem Hatipoğlu Nilay Cafer Aslıhan Güner BAŞLIK

26 Ocak 2015 Pazartesi

Biz Fiyonk Bakery'nin Mutfağına Kaçtık

İçine sevgimizi katarak kek hazırladık sizlere;
Ruhunu harika ürünlerine ve kafesine yansıtan, samimi ve sıcacık insan Özge Hanım’ın mutfağına misafir olduk bugün. Özge Hanımın hayatımızda ki yer çok ayrıdır. Hepinizin merak ettiği fotoğraflara konsept mekan olan FiyonkBakery‘ nin sahibi genç girişimcidir. Kendine özgüdür her şeyi onun aslında. Kimselerde olmaz yaptıkları ve sundukları. İnstagram da @fiyonkbakery hesabı ve www.fiyonkbakery.com adresinden takip edebilirsiniz. Mekanı o kadar cici ve güzeldir ki; konsept doğum günü partilerinizde dekoru ve lezzetleri ile özel bir seçim olacaktır.
Özge Hanım; bugün harika bir incelik göstererek bize mutfağının kapılarını açtı. Kızımla çok özel karelerden oluşan, bir albüme sahip olmamızı sağladı. Alya o kadar mutluydu ki biz bu fotoğrafları  çekilirken, çocukluğuna dair özellikle akında yer edecek saatler geçirdi. Fiyonkbakery‘nin pembe mutfağında kek yaptık biz, biraz fazla yumurtalı oldu ama olsun sevgilimiz lezzetini sağladı:)
Sizlerde bu harika atölyede pastalar yapmak ve özel partilerinizde tercih etmek isterseniz kendiler ile iletişime geçebilirsiniz. Çok yakında  bu atölyede pasta ve kurabiye kursları yeniden başlıyor.
Herkes bu mutfağın prensesi olmalı, anılarına anlam katmalı:)
Bizi etkisi altına alan bu harika dünyanın sahibi Özge Hanıma sizler için sorduk;
–  Fiyonkbkery ve dünyanızı anlatırmısınız?
Ben 23 yaşında hayallerinin peşinden koşan , dükkanın da ki bütün ürünleri kendi elleriyle yapan,tasarlamaktan hiç bıkmayan,insanların hayallerini bazen kurabiyelere bazen cupcakelere bazen bi hastane odasına yansıtmaktan keyif duyan, kendi deyişiyle küçük mucizeler dükkanı FİYONKBAKERY‘ye aşık bir adet Özge’yim! hepinizle tek tek tanışıp, beni ve dükkanımı unutmamanızı sağlamak istiyorum! : ) Sevgiler : )
Adres: Şerifali mahallesi Münevver sokak Sarissa Çarşı no :280
Telefon: 02162900931- 41
Bugün bizleri misafir eden Özge Hanıma sevgilerimizle:) Teşekkürü borç biliriz.
Ve özel tasarım harika şapkalarımız için Mamalattebonnet Ahsen Hanıma teşekkür ederiz.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder